Praktisk

Priser

Priser pr. 1.11.2023

Individuel psykologsamtale: 1200 kr. (50 min.)

Therapy in English: 1200 kr. (50 min.)

Forløb dækket af kommuner: 1400 kr. (50 min.)

Parterapi: 1400 kr. (60 min.)
                  2000 kr. (90 min.)

Supervision: 1500 kr. (60 min.)

Onlineterapi/e-terapi: 1200 kr. (50 min.)

Hjemmebesøg: Der er tillæg for hjemmekonsultation på 600 kr., hvis du bor mindre end 10 km. fra klinikken. Hjemmebesøg er for dig, der ikke kan møde op i klinikken. Du er også velkommen til at kontakte mig for pris, hvis du bor længere væk.

Betaling: Mobilepay kode 87 82 59 eller via bankoverførsel.

Når vi mødes til sessioner på Frederiksberg betales umiddelbart efter endt session. Ved online sessioner betales umiddelbart inden sessionen starte

Brug din sundhedsforsikring

Hvis du har en sundhedsforsikring vil du i de fleste tilfælde kunne bruge den hos mig. Det er afgørende, at du kontrollerer, om du har mulighed for til at vælge din egen psykolog. Det hedder ofte “selvvalgt psykolog”.

Jeg modtager klienter fra de flest forsikringsselskaber, f.eks.

Danica
If-Care
Mølholm Forsikring
PFA
Skandia
TopDanmark
Tryg

Du skal selv tage kontakt til dit forsikringsselskab for at få oplysninger om, hvad der er inkluderet i din dækning og hvor mange timer, der dækkes. Normalt dækker forsikringen 100% af mit honorar. Selvom forsikringsselskaberne indimellem har deres egne psykologer (eller samarbejder med specifikke netværk), har du normalt mulighed for selv at vælge din psykolog. Dette kaldes en “selvvalgt” psykolog. Når du har fået en godkendelse fra dit forsikringsselskab og har fået tildelt psykologtimer, kan du sende denne information til mig via e-mail: Malene-stoltze@pm.me. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

Sygeforsikringen Danmark

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til psykolog på 200-300 kr. pr konsultation. Du skal være medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Se mere på sygeforsikring.dk

Afbud
Du bedes melde afbud senest 24 timer før, da du ellers skal betale det fulde honorar for din session. Du kan melde afbud på e-mail eller sms. Så det er vigtigt at du holder øje med at melde afbud i tide. 

Udeblivelse
Ved udeblivelse opkræves det fulde honorar.

Tavshedspligt
Som autoriseret psykolog er jeg underlagt lovgivning vedrørende tavshedspligt (under psykologloven) samt de nordiske regler for psykologer.

Etik
Jeg følger de etiske principper for nordiske psykologer.
De etiske principper for nordiske psykologer kan findes her: Etiske principper for nordiskepsykologer.